søndag 30. september 2012

2 sjefer.... Men Leon er ikke så rund i kantene som Ozzy.  Leon trenger tid. Nå er det oppgjør mellom han og Caizer, litt slitsomt, men håper dette går seg til. Ellers så må man ha en av de på fór. Nå er jo Bonzo og Ozzy på fór i Nordkjosbotn. Bonzo er kastrert, er bare SÅ overseksuell, som man sier... og bråker huset ned til vanvidd, når det er løpetid i huset. Ozzy er selskap for han der, iallefall ei god stund. 

Vises godt at Leon står der på putekassen og bjeffer på Ozzy. Noe Ozzy ikke synes noe om. 

Skjønne Laleh! Ei morsom jente!

Han skal nå markere seg veeeeeldig godt, denne karen!!! Prøver å skal dominere på Caizer, så litt styr er det her nå. Leon er vant å være enebarn, hos Cicilie i Lofoten. Så det går vel ei stund før han skjønner at han er kommet til en permanent flokk. 

Tasha er ennå tykk etter innbildt drektighet. Synd dette, er andre gang hun har det. Ble ikke noen valper denne gangen heller. Med Ozzy.

Leon, Zelena og Ozzy. Bonzo og Ozzy er nå hos Unn Kari Mikkelsen på Vollan ( Nordkjosbotn) på prøve en periode. Er mange hanner her nå, og ikke alle går så godt sammen, men uansett mange tibber her heime, nå. 

Bonzo og Leon.

Leon løper etter mora si... her er hun hentet hjem fra Lena som har passet henne  nesten 4 uker. Kom dit ei uke før vi dro på Tyrkia reise.


Laleh kan ikke skjønne at det er tomt der nå... på farmor Zanna sine 2 bakerste. Da mora nærmest ville slutte å gi valpene mat, begynte Zanna å gi de. Også Zelena sine. 

Laleh og Donna vokser til... begynner å bli store jenter nå. 

Ingen kommentarer: