mandag 3. april 2017

Suuuuperdupert så fine resultater søndag 2. april... også ! Se under Utstillingsresultater.

Klar for å kjøre til Vollan ( Nordkjosbotn ) på søndagens utstilling. kl. er rundt kl. 7 her. 1 time å kjøre dit. I et aldeles nydelig vær! 

Muni og jeg venter på å skal inn i ringen. Hun går  i Åpen klasse. Er 2,5 år. 
SÅ flott å bli EXCELLENT beste tispe i klassen. Men uten CK idag.... tror hun har fått det om pelsen var lengre. Hun har røytet. 

Trivelig besøk i utstillingshallen. Johnny Fredheim som har Hunter Av Tibbehaugen, og nå passer litt Tasha... Muni sin mamma. Hunter og Muni er halvsøsken. Er veldig glad og fornøyd at Muni pia nå har fått EXCELLENT og t.o.m ble beste tispe i Åpen klasse. Var totalt 3 tisper i klassen N- Månestråle Av Tibbehaugen. 
Ann-Karin Tøllefsen med sin Nemi, som er kullsøster til min Rhina. 

Snekvika's Black Magic. 


Bir og BIM valp 


Hjemme igjen. Muni er ei rolig tispe... bra lik sin mor både i væremåte og på farger. LITT lavere, kanskje på bena... men ellers veldig lik. Muni er for tiden ikke fullpelset etter røyting og med litt ekstra vekt. Jeg har bommet på mengde på foret. Større kuler... mere mat ;)  Alle er noe rundere. Men til neste utstilling skal dette være av, og sikkert mer pels.
Av natur er Muni litt forsiktig av seg. Muni liker ikke bråk, og det gjør ikke mora heller. Tasha mamma er Megleren her i flokken. Går i mellom, og logrer samtidig som hun tar på den som ypper seg! :) Herlige dame på 7 år er hun.  ( 15.aug. blir hun 8 år og da kan hun stilles i veteranklassen ) 


Aldeles vakker dag!!!! Her "avsluttes" den med sol som går ned.... Fin dag i utstillingsringen. 

Ingen kommentarer: