onsdag 28. juni 2017

Trivelig med besøk. Idag blir alle valpene flyttet opp i stua. Får virkelig oppleve de voksne og Vikki og Vaiana 3,5 måned... utenfor ei stor grind jeg setter opp. Blir mer å se på hele tiden .... bare fint. Ikke lenge til nå...at noen skal dra.

Så koselig det var å se dere igjen igår.... her på besøk og titt på valpene. 
Bildet ble tatt da dere var her første gangen, 11. juni-  og så på de. I etterkant har dere bestemt dere for Undi - Den sterke av Tibbehaugen. Fra Jana og Iron. Dere hadde med ho mormor igår, for hun skal passe Abby på dagen, når dere er på jobb og skole. Så trivelig å hilse på henne også.  Hun blir med på neste familiebilde med lille Abby. Artig at Jenny ( i midten) har lyst å stille henne ut. Hun er veldig glad i dyr, og har ridd en masse- I Mini Zoo.  Det er så hyggelig og godt å vite at valpene kommer til så gode hjem. Må bare si at ingenting er bedre... for jeg er blitt så glad i alle de små nurkene. Full av liv og litt spetakkel også. Slik de skal være, og forhåpentligvis kan de fortsette å være slik de forlot. Trygge med godt humør, lekne og nysgjerrige. Og kosete. Vil si at det er ingen jeg merker som usosiale .... en riktig så glad gjeng på hele 11 valper. Totalt.

Pr. nå er det 3 gutter ledige, Urso fra Jana og Iron,  V - Captain Salazar av T. og V - Will Turner av Tibbehaugen. Fra Laleh og Lenny. Kanskje,...... hvis Suki ( V - Carina Smyth av T. jeg har valgt fra Laleh og Lenny ikke får iallefall 5 tenner nede, blir hun solgt. Får se etter helsekontrollen 7. juli.

Ingen kommentarer: