tirsdag 20. juni 2017

Valpene fra begge kull er nå titt og ofte ute i leiligheten og i gangen der, å leker.

Med de 2 jeg tenker å beholde. Jenta til venstre er fra Laleh og Lenny og hun får stamtavlenavnet V - Carina Smyth av Tibbehaugen. Da Temaet er fra filmen Pirates of the Caribbean - " Dead Man Tell No Tales ". Gutten er fra Jana og Iron, ville så gjerne ha en sønn fra Iron også i min kennel. Han heter Unto av Tibbehaugen i stamtavla 


V - Carina Smyth av Tibbehaugen

Herlige Unto! 

Vakre du. Lille pia mi. 

3 fra Jana sine. Fra venstre er Urso av Tibbehaugen, i midten Unikia Av T. og min gutt Unto :) Han til venstre er bare superfin, men pr. nå er han overbitt. Men plutselig er han underbitt. Hun Unikia var også overbitt, men er nå saksebitt. Unto er perfekt der nå... såvidt underbitt. Tror nok Unikia får underbitt, bare om litt. Tipper det samme på Urso. 

Søskene Ullamina og Urso

V - Carina Smyth Hvisker... Du er skjønn !!! 


Med lille prinsen. Han her er V - Captain Salazar av Tibbehaugen. Litt lik på farfar Vinni - Fjordneck Partel. 

Undi - Den sterke Av Tibbehaugen. Hun lille tøffa. 

SOM de koser seg !!!! 

Jeg hadde selv sett på hun oransje - røde , men lar ei i Nederland få kjøpe henne. En stor-oppdretter som reiser mye på utstillinger. DET må jo være fin reklame. 

Hmmmm.... hva er nå dette???


Hun er så fin!!! V - Haifaa Meni av Tibbehaugen


Likkje karen V - Jack Sparrow av Tibbehaugen. Veldig kort rygg, veldig rund, kvikk og sprek. Som Jack Sparrow !!!!! Og vakker. :) Samme gutten, Jack SparrowPen gutt med et kult tibbeuttrykk. 


Here I come !!!

Myk kar... legger hodet så godt bakover. 
Jack Sparrow. Jeg skal fotografere videre på søndag. Får da besøk, og fotohjelp. Av alle sammen ... 11 valper totalt. Blir litt av en jobb :) 

Ingen kommentarer: