mandag 3. juli 2017

Undi - Den sterke av Tibbehaugen. Hun får også et så fint og godt hjem, og blir boende her i Tromsø. Eldste datter vil stille henne, så da blir vi å treffes på treninger og utstillinger. Artig, det!Hun er den roligste i det kullet. Mulig litt forsiktig av seg. 

Så fin.


 Er moro å se hvor artig de har det sammen disse 2 kullene. Mye lek og respekt ... også for deres mødre. Akkurat slik det skal være. De er en herlig liten flokk bare de... og når de treffer de andre voksne og valpene 4 mndr. snart... Vikki og Vaiana, så er det helt trygge på de. Jeg er veldig stolt av alle mine hunder. Ingen aggressivitet ....og de voksne tar seg av de minste. Leker med de.

Nå blir det godt å få følge med de i deres liv. Og jeg har fortalt valpekjøeperne å ringe meg når noe de er usikker på. Ønsker alle skal ha det godt. Men selvsagt ringer man en veterinær straks det er noe alvorlig!

De får med deg et teppe med kjentlukt, det har ligget i valpegrindene, en leke, de også har snust på. Matpakker med 2 sorter Fór.... Royal Canin og Eukanuba. Hills er også brukt, men ikke på disse kullene. Da ikke valpepakker fra de. Ellers leveres et hefte på 22 sider med mye god info fra da valpen kommer i hus. Bilder har dere tillatelse å ta fra Blogg og Facebook.

Epost adr. er wenche.kildahl@gmail.com og tlf. 91643800


Velkommen til oss, i Tibbehaugen kennel.
Ingen kommentarer: