fredag 27. mars 2009

Nydelige farger i mars...

 
Her en akvarell jeg nettopp har lagt ut i kunstbloggen min. Dette for å vise typisk inspirasjon på mange av de turene jeg går med hundene. Og så er jeg så heldig å ha fin utsikt fra der jeg bor, fra hele nersia på huset. Nå venter vi med lengsel på vår, og er lei all den snøen som har falt i mars måned. Så jaggu mæ kan første vårmåned bli i mai... Vi har liksom ikke 4 årstider her nord... men 3. Som oftest er årene sånn. Men det fine er at vi kan gå på ski i høydene til sommers!!! DET er litt spes! Nå får vi gå på ski i påska også.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Bente sa...

For et nydelig bilde. jeg liker virkelig de fargekombinasjonene du bruker. Veldig bra:)) Må komme å se på bildene dine en gang jeg er oppe i Tromsø. Har du kunstgalleri i huset eller er de stilt ut andre steder.

Wenche Kildahl sa...

Hei-hei! takk førr skryten ;))
Ja, i huset mitt, og på 4 andre steder galleri/rtammeverksteder i Tromsø + to i Harstad. Har hatt det siden slutten av 1989. Har hatt næring på dette siden 1990. Fin jobb, fin hobby i malinga også ( føles sånn, må ikke bli press) og superfin hobby med vofsan! kan man få det bedre?! Æ stortrives! God helg! I morgen og sønd. skal jeg på Oppdretterkurs her i TØ