onsdag 23. november 2011

Skjønne Canu Av Tibbehaugen tilbake hos oss.

Flotte du.... Canu Av Tibehaugen. Vi kaller deg Caizer, og det er så bra at dine nye eiere tar såpass rask kontakt når de innser at de har handlet feil. Dårlig samvittighet for altfor lite tid med han. De ønsket da å levere han tilbake. Går helt fint det, og vi vil beholde han her,. Mango's Zelena og Tibbe Labben's Bonzo Santana sin sønn. 3 mndr. var han den 17. 11. Blir spennende å se han utvikle seg videre, og se hans bedømminger hos dommerne. 4 kommentarer:

monica sa...

åååååå denna var vakker! Han kunne jeg tenkt meg! Fine fargekombinasjoner, våkent blikk, nei denna var skjønn!!!

Wenche Kildahl sa...

Ja, han er skjønn. Vi avventer litt med å selge han, det blir nok sånn. Kan ikke ha så mange hanner hjemme, det kan fort bli slossing og andre uenigheter ;)
Viktig at hans nye eiere blir de rette, og de har han livet ut. Det er mest ønskelig.

monica sa...

ja det skjønner jeg godt Wenche! Vi har tre vi nå, to tisper og en hanne... di er så en fin gjeng! Men har et ønske om en black/tan jente etterhvert:) Gjerne med ala like tegninger som canu! Du har fine hunder!

Wenche Kildahl sa...

Caizer har virkelig et våkent blikk, og er så trygg i seg. Dette merket en mann som kom som helt fremmed i huset idag. Han hadde Rotweilere selv som var trent opp til å være Vaktbikkjer. Noe tibber også er, men de er bare sånn vaktbikkjer at de sier ifra med uvanlige lyder.
Det er noen som er veldig intr. i å kjøpe Caizer, men siden jeg ikke har noen etter Zelena, og jeg liker han såååå godt, vil jeg beholde han her. Og som nevnt følge han videre. Han er flott, det må jeg virkelig si!