torsdag 11. april 2019

Bilder fra Nordlysutstillingen 30. 03. 19. Fine resultater på alle mine. Skal vises under Utstillingsresultater.

Bir valp Gulli og BIM valp EroV - Jack Sparrow av Tibbehaugen ( Lillebror) bor på Stortseinnes. helbror til Aiza og Shako som jeg eier.

Rita Johansen er en dyktig Handler. Hun hjelper meg en del. Det er flott! Her med Louie. EXC konk 2

Flotte pappa til begge Muni sine kull.


Kiril i farta. Hun er Muni og Louie sin datter fra det første kullet. Her er hun 16 mndr. Fikk EXC konk 2

Hun er flott. Noe lav er hun, så partner til henne må ha høyde på bena.. slik som f.eks Firoz har.

Staspia Gulli.
X - Solan av Tibbehaugen ( Tino) fikk også EXC )


Må jo ta bilder foran den fine nordlysbanneren.

Med Gulli og Ero BIR OG BIM valpene. De er Æ - Julia Roberts av Tibbehaugen og Ero er Æ - Gregory Peck av Tibbehaugen. Nettopp fylt 6 mndr her.

Med Kiril ( Tigerlije av T. ) og Louie ( H - Bryan Ferry av Tibbehaugen ) de er datter og far.Ingrid var med meg på lørdag. Takk for hjelpa.


Gulli med sin BIR valp rosett.

BIR valp med HP Fin og passe høyde på bena. Synes nå jeg. Dommer dagen etter, Lisa Molin kunne tenkt seg høyere... vel, da har jeg syntes hun blir stankelbein. LOLPå bordet til dommer Marco Marabotto 30. 03.19 Her ble det skrevet feil i kritikken med for lang nakke. Dette er feil for dommeren sa til meg og viste med fingrene hvor mer lengde han kunne tenkt seg. Så ut som 2 cm. Så han sa kort nakke. Jeg klaget dette inn, men Leder i NMHK Nord sa at dette må ha skjedd feil flere ganger og det måttet vært oppdaget like ettterpå, slik at dommer kunne fortelle skriver det riktige. Denne gangen ble kritikkene lagt direkte på nettet, og da vi var ferdige i ringen og kunne gå i kafeen for da å sjekke kritikkene så jeg feilen. Dessverre får jeg det ikke rettet. Jeg har ingen tibber her med det vi kan kalle for "svanehals", men derimot har de fine holdninger.Gruppedommer likte Gulli. Hun ble BIG 2 Se så fin høyde hun har på bena!


HERLIG at Gulli ble BIG 2 !!!!

Stor lykke. Ekstra overraskende ble det plutselig ropt nr. 2 Tibetansk spaniel,  Eier meg.. da var jeg gått ut og heldigvis ikke langt. For denne dommeren tok mange i hånda, og da trodde vi alle at det var vi som gikk ut.. så ikke at hun tok alle og takket.


Ingen kommentarer: